Om oss

Velkommen til Vestfold Hud & Laserklinikk

Ved Vestfold Hud & Laserklinikk treffer du hyggelige sykepleiere og leger med bred og lang erfaring innen det kosmetisk dermatologiske miljøet. Vi investerer kontinuerlig i lasere av nyeste teknologi, og er opptatt av å holde oss faglig oppdaterte på ny forskning og kunnskap.

Daglig leder ved Vestfold Hud & Laserklinikk er Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristine Langaas. Kristine har lang erfaring fra Sykehuset i Vestfold, Tønsberg som spesialsykepleier og har Master i avansert klinisk sykepleie og videreutdanning i kosmetisk dermatologi.

Vigdis Ekelund er sykepleier ved både Atlas Medica legesenter og hos Vestfold hud & laserklinikk. Vigdis har lang erfaring som sykepleier, blant annet fra Sykehuset i Vestfold. Hennes varme og omsorgsfulle vesen settes stor pris på av pasientene. Vigdis har laser som sitt spesialfelt og utfører årlig flere hundre laserbehandlinger som hårfjerning og tatoveringsfjerning.

Det er 4 praktiserende allmennleger, en gynekolog og en urolog ved klinikken, Atlas Medica. Ansvarlig lege for Vestfold hud & laserklinikk er dr. Helene Lindbäck. Helene bistår ved behov i hudkonsultasjoner i tett samarbeid med sykepleierne. Helene følger opp pasienter som har behov for langvarig medisinering eller kontroller for sine hudlidelser og hudtilstander. Helene fjerner også føflekker kirurgisk for pasienter ved Vestfold hud & laserklinikk.

Velkommen til vårt flotte og hyggelige senter, hos Atlas Medica finner du utover legespesialister et tverrfaglig team av terapeuter som; naprapat, fotterapeut, kiropraktor, fysioterapeut og samtaleterapeut.

Se på www.atlasmedica.no

Se våre behandlinger her!

Behandlinger 

Medarbeidere

Kristine Langaas

Kristine er daglig leder av klinikken og utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Kristine er kurset og utdannet i lys og laser ved Lynton Clinic og University of Manchester.

Vigdis Ekelund

Vigdis er sykepleier og har laser som sitt spesialfelt. Hun jobber også for legesenteret tilknyttet hud- og laserklinikken.

Dr. Helene Linbäck

Helene er klinikkens ansvarlige lege. Hun bistår i konsultasjoner ved behov, Helene er meget interessert i hudbehandlinger og fjerner blant annet føflekker, samt bidrar i behandling av blant annet akne og injeksjonsbehandlinger.

Dr. Hans Halvard Tvedten

Hans Halvard er spesialist i allmennmedisin og petroliumslege. Hans Halvard bistår sykepleierne ved klinikken i konsultasjoner vedr. injeksjonsbehandlinger, vaksinasjoner og reisemedisinske problemstillinger.