Velkommen til Vestfold Hud & Laserklinikk

Ved Vestfold Hud & Laserklinikk treffer du hyggelige sykepleiere og leger med bred og lang erfaring innen det kosmetisk dermatologiske miljøet. Vi investerer kontinuerlig i lasere av nyeste teknologi, og er opptatt av å holde oss faglig oppdaterte på ny forskning og kunnskap.

Daglig leder ved Vestfold Hud & Laserklinikk er Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristine Langaas. Kristine har lang erfaring fra Sykehuset i Vestfold, Tønsberg som spesialsykepleier og har Master i avansert klinisk sykepleie ved NTNU avd. Gjøvik, samt videreutdanning i kosmetisk dermatologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Kristine utfører ulike laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger og er kurset av hudlege Michael Zangani i behandlinger av blant annet akne, rosacea og pigmenteringer med avanserte hudprgram fra Dr. Zein Obagi.

Spesialsykepleier Ingrid Harsem har 18 års erfaring med kosmetiske og dermatologiske behandlinger. Før jobbet hun som bedriftssykepleier og har også lang erfaring med reisemedisin og vaksinering. Ingrid er også eksamenssensor ved Universitetet i Sørøst-Norge for sykepleiere som tar spesialutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie. Ingrid holder utover dette kurs i injeksjonsbehandlinger og behandler kunder ved Cleo Hud Klinikk i Kristiansund.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Malin Ulfsten har videreutdanning fra Høgskolen i Sørøst-Norge i Kosmetisk dermatologi for sykepleiere. Hun er ung sprudlende og dedikert til arbeidet i klinikken og elsker faget estetisk medisin. Hun er kurset i og utfører hårfjernings laserbehandlinger og fjerner kar og pigmenter med IPL og laser. Hun utfører også rynkereduserende injeksjonsbehandlinger og er kurset i avansert leppebehandling med Teosyal. Malin er opptatt av at din hud skal gløde og tilbyr peeling- og hudprogram tilpasset akkurat din hudtype

Malin er i permisjon til vinteren 2019/2020.

Vigdis Ekelund er sykepleier ved både Atlas Medica legesenter og hos Vestfold hud & laserklinikk. Vigdis har lang erfaring som sykepleier, blant annet fra Sykehuset i Vestfold. Hennes varme og omsorgsfulle vesen settes stor pris på av pasientene. Vigdis har laser som sitt spesialfelt.

Det er 4 praktiserende allmennleger, en gynekolog og en urolog ved klinikken, Atlas Medica.  Ansvarlig lege for Vestfold hud & laserklinikk er dr. Helene Lindbäck. Helene bistår ved behov i hudkonsultasjoner i tett samarbeid med sykepleierne. Helene følger opp pasienter som har behov for langvarig medisinering eller kontroller for sine hudlidelser og hudtilstander. Helene fjerner også føflekker kirurgisk for pasienter ved Vestfold hud & laserklinikk.

Velkommen til vårt flotte og hyggelige senter, hos Atlas Medica finner du utover legespesialister et tverrfaglig team av terapeuter som; naprapat, fotterapeut, kiropraktor, fysioterapeut og samtaleterapeut.

Se på www.atlasmedica.no

Kristine Langaas

Kristine er daglig leder av klinikken og utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier. Kristine har utført flere tusen laserbehandlinger og er kurset og utdannet i lys og laser ved Lynton Clinic og University of Manchester.

Ingrid Harsem

Ingrid Harsem underviser ved Høgskolen i Buskerud for sykepleiere som tar spesialutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie. Hun er også eksamenssensor der. Hun holder også kurs i injeksjonsbehandlinger.

Malin Ulfsten

Malin er utdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier og utfører både laserbehandlinger og rynkereduserende injeksjonsbehandlinger. Malin har tidligere også arbeidet ved Sykehuset i Vestfold.

Dr. Helene Linbäck

Helene er klinikkens ansvarlige lege. Hun bistår i konsultasjoner ved behov, Helene er meget interessert i hudbehandlinger og fjerner blant annet føflekker, samt bidrar i behandling av blant annet akne og injeksjonsbehandlinger.

Dr. Hans Halvard Tvedten

Hans Halvard er spesialist i allmennmedisin og petroliumslege. Hans Halvard bistår sykepleierne ved klinikken i konsultasjoner vedr. injeksjonsbehandlinger, vaksinasjoner og reisemedisinske problemstillinger.

Vigdis Ekelund

Vigdis er sykepleier og jobber også for legesenteret Atlas Medica som holder til i samme avdeling som Vestfold hud og laserklinikk. Vigdis har tidligere jobbet ved infeksjonsavdelingen på Sykehuset i Vestfold. Vigdis utfører blant annet laserbehandlinger.