Velkommen til Vestfold Hud & Laserklinikk

Daglig leder ved Vestfold Hud- & Laserklinikk er Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristine Langaas. Kristine har 17 års erfaring fra Sykehuset i Vestfold, Tønsberg som spesialsykepleier og har Master i avansert klinisk sykepleie ved NTNU avd. Gjøvik, samt videreutdanning i kosmetisk dermatologi ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Kristine er opptatt av at klinikken skal tilby og utføre trygge behandlinger med høy kvalitet. Personalet skal være faglig oppdatert om ny forskning og behandlingsmuligheter innen estetisk og kosmetisk medisin.

Kristine utfører ulike laserbehandlinger, injeksjonsbehandlinger og er kurset av hudlege Michael Zangani i behandlinger av blant annet akne, rosacea og pigmenteringer med avanserte hudprgram fra Dr. Zein Obagi.

Spesialsykepleier Ingrid Harsem har 16 års erfaring med kosmetiske og dermatologiske behandlinger. Hun ble introdusert til behandlinger og andre kosmetiske injeksjonsbehandlinger i 2000, og har etter dette jobbet med slike behandlinger. Før dette jobbet hun som bedriftssykepleier og har også lang erfaring med reisemedisin og vaksinering. Hun har mange års erfaring med laserbehandlinger og er kurset i avanserte laserbehandlinger hos Lynton Clinic og Manchester University.

Ingrid er også eksamenssensor ved Universitetet i Sørøst-Norge for sykepleiere som tar spesialutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie. Ingrid holder også kurs i injeksjonsbehandlinger og behandler kunder ved Cleo Hud Klinikk i Kristiansund.

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Malin Ulfsten har videreutdanning fra Høgskolen i Sørøst-Norge i Kosmetisk dermatologi for sykepleiere. Hun er ung sprudlende og dedikert til arbeidet i klinikken og elsker faget estetisk medisin. Hun er kurset i og utfører hårfjernings laserbehandlinger og fjerner kar og pigmenter med IPL og laser. Hun utfører også rynkereduserende injeksjonsbehandlinger og er kurset i avansert leppebehandling med Teosyal. Malin er opptatt av at din hud skal gløde og tilbyr peeling- og hudprogram tilpasset akkurat din hudtype.

Autorisert terapeut Nina Fleischer er kurset i laser og lysbehandlingen ved Lynton Clinic og Manchester University. Nina utfører hårfjerningslaserbehandlinger og radiafrekvensbehandlinger for hud0ppstramming. Nina har et nydelig vesen og har faste kunder som beskriver henne som omsorgsfull og god i jobben sin.  Nina er daglig leder ved Atlas Medica Fotterapi.

Det er 3 praktiserende allmennleger og en urolog ved klinikken, Atlas Medica.  Ansvarlig lege for Vestfold hud- & laserklinikk er dr. Helene Lindbäck. Helene bistår ved behov i hudkonsultasjoner i tett samarbeid med sykepleierne. Helene følger opp pasienter som har behov for langvarig medisinering eller kontroller for sine hudlidelser og hudtilstander. Helene fjerner også føflekker kirurgisk for pasienter ved Vestfold hud- & laserklinikk.

Vestfold Hud- & Laserklinikk befinner seg i lokalene til Atlas Medica, her finner du også flere spesialister i allmennmedisin, idrettsmedisin, urolog, fysioterapeut, naprapat, kiropraktor, medisinsk fotpleie og kognitiv terapeut. Velkommen til vårt flotte og hyggelige senter.

Se på www.atlasmedica.no