Hudbehandling

Dermapen Microneedling

Dermapen er en av verdens mest avanserte microneedling system. Man benytter et hode hvor det settes mengder av små stikk. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. Det er så godt som smertefritt, og du kan gå tilbake på jobb etter behandling. Dermapen er fantastisk til behandling av slapp hud på hals, bryst, ansikt og solskadet hud.

Hva er Dermapen Microneedling?

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Behandlingen kan sammenlignes med en mild form for fraksjonert laser. Huden får reprodusert sin naturlige, elastiske vitalitet.

Behandlingen har mange fordeler slik som adskillig mindre bivirkninger enn med laser. Det er også kortere tilhelingsprosess. Behandlingsprosessen er mer effektiv enn milde peelinger og kan eventuelt kombineres med peelinger.


Dermapen kan brukes til behandling av:

 • Slapp og eldret hud

 • Rynker og fine linjer

 • Røykerynker rundt munnen

 • Acnearr

 • Store porer

 • Misfarget arr (f.eks. etter acne, kirurgi, og brannskader)


Hvordan fungerer behandlingen:

Under en Dermapenbehandling vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette bidrar til effektivt opptak av preparatet. Hudens kollagen stimuleres dypt i huden. Vi benytter flere typer serum i behandlingen, blant annet hyaluronsyre, Vitaminer, TCA og antiinflammatoriske ingredienser.

Behandlingen med Dermapen skjer med minimalt ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes før behandlingen settes i gang, men vanligvis er det ikke behov for dette. Vi anbefaler ofte en serie på 4-6 behandlinger for å oppnå optimalt resultat. Det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat etter bare én behandling. Mer varige resultater oppnås etter 3-6 behandlinger. Huden forbedres ytterligere etter 6-12 måneder etter en behandlingskur. Vi anbefaler å kombinere andre hudpleieprogram, megunbehandling og laser for optimalt resultat.Etter behandling:

Tilhelingsprosessen etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hoven i opptil en uke. Etter 48 timer kan du påføre sminke. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Reaksjonen etter behandlingen er ulik fra person til person.

Peeling

Kjemisk peel betyr egentlig skrelling. Dette innebærer at hudens øverste lag fjernes slik at ny frisk hud med yngre utseende dannes. Peelinger stimulerer til nydannelse av celler,- collagen og elastin, derav oppstramming av huden. Hvor sterkt peelingen virker, avhenger av hvilken peel man velger, og hvilket resultat man ønsker.

Vi benytter flere forskjellige peelingbehandlinger.

Kjemisk peel betyr egentlig skrelling. Dette innebærer at hudens øverste lag fjernes slik at ny frisk hud med yngre utseende dannes.

Peelinger stimulerer til nydannelse av celler,- collagen og elastin, derav oppstramming av huden.

Hvor sterkt peelingen virker avhenger av hvilken peel man velger, og hvilket resultat man ønsker. Med de sterkeste peelingbehandlingene vi tilbyr, vil man kunne oppnå betydelig reduksjon av acnearr og en god hudforyngelse. Mildere peelinger vil kunne redusere pigmenter, og gi huden et fin glød. Ved de sterkeste peelingene vil man oftest oppnå bedre resultat om man har benyttet et medisinsk hudprogram i ukene før peelingen. For å oppnå best resultat anbefaler vi ofte en kombinasjon av medisinsk hudprogram, behandling med fillere- som Teosyal for det beste resultat.

Indikasjoner:

 • Kviser

 • Små rynker

 • Slapp hud

 • Overfladiske arr

 • Brune flekker

 • Store porer

 • Friske opp huden

Noen velger å komme til en partypeel, få en frisk hud før den store festen eller ut på byen i helgen. Slike peelinger kan føre til lett rødme i huden. Men ellers ingen bivirkninger.

Sterkere peelinger kan gi en større avskalling av det ytre hudlag, og krever noen dagers fri. Huden kan føles stiv og stram, og hovne opp noen dager. Ved Bluepeel legges på en blå kremmakse, derav navnet bluepeel. Avhenging av hudens tilstand, kvalitet og tykkelse utføres ulike styrker og lag Blue peel. Vi vil kunne fortelle deg mer om våre peelinger, priser og forventet resultat ved en konsultasjon. Vi har 14 års erfaring med Bluepeel og andre lettere type peelinger.