Injeksjoner/ rynkebehandling

Behandling mot rynker og linjer

I svært små mengder injiseres et medikament som hindrer impulsoverføring i ansiktsmuskler for å glatte ut rynker.
Dette medfører at muskulaturen vil bli dempet, og dermed vil linjene som har utviklet seg trekke seg tilbake og forsvinne, eller bli mindre tydelige. Produktet benyttes svært ofte i kombinasjon med hyaluronsyre fillere, som Teosyal og Juvederm

I svært små mengder injiseres produktet i ansiktsmuskler for å glatte ut rynker, fine linjer og dermed gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.

Virkningen varer i 3-5 mnd.

Resultater fra vitenskapelige studier tyder på at effekten har lenger effekt etter gjentatte behandlinger. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir blokkert etter hvert blir mindre og svakere som resultat av at den ikke brukes. En annen faktor som sannsynligvis også virker inn, er at man ubevist endrer mimikk som følge av at enkelte små muskler er blokkert.

Dette middelet benyttes også i behandling av svette, som i armhuler.

Produktet blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer disse i å bevege seg. På denne måten blir huden over glatt og uten skjemmende rynker. Det virker kun på områder hvor det er sprøytet inn, ikke på omliggende områder.

Noen personer er engstelige for effekten av dette. Ved vår klinikk benyttes kun små mengder, akkurat tilstrekkelig til å hindre muskelens bevegelse. Noen er også plaget av hodepine, og kan som positiv tilleggseffekt merke reduksjon i spenninger og hodepine.

Etter behandling tar det fra noen dager og opp til en uke før man ser full effekt. Det tilbys alltid kontroll etter behandling med gratis korreksjon om dette skulle være nødvendig.

Hva med komplikasjoner og bivirkninger?

Alle behandlinger som er effektive vil kunne gi komplikasjoner. Uønskede bivirkninger er sjeldne. Produktet har vært benyttet i over 25 år i 100 land. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på stikkstedet.

Siden effekten er forbigående er også eventuelle bivirkninger forbigående. Det er per i dag ikke rapportert om varige skader.

Produktet injiseres med den tynneste kanylen. Dette gir lite ubehag. Behandlingen tar vanligvis ca. 15 minutter, avhengig hvor mange områder som skal behandles.

Pasienten kan gjenoppta arbeidet rett etter behandling. De første 3-4 timene etter behandling må pasienten ikke gni eller massere området. Deretter er det gunstig å bruke muskelen som er blokkert så mye som mulig.

Fillerbehandling med hyaluronsyre som Teosyal, Juvederm mm

De fleste fillere på markedet er basert på hyaluronsyre. Den sprøytes inn under huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker og linjer. Det finnes mange ulike slike fillere på markedet. De største produsentene i verden er Juvederm og Teosyal. Vi benytter fortrinnsvis Teosyal i vår klinikk. Den styrker ditt naturlige utseende, og gir umiddelbar effekt.

Fillerbehandling med Teoysal

Teosyal er en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler og binder til seg vann. Når geleen injiseres i huden, fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan vi behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også effekt på hudens elastisitet, slik at huden ikke så lett blir rynkete. Denne effekten kan vare lenge.

De vanligste stedene å benytte fillere er rundt munnen, som linjene mot nesen, suremunnlinjene, leppeforstørrelse og smålinjer over leppene og rundt munnen. Men fillere brukes også til å bygge opp tinninger, minske smårynker rundt øyne, løfte kinnben og gi volum. Reduksjon av mørke linjer under øyne, smårynker og hudoppstramming på hals og bryst og minske furer og linjer på hender.

Teosyal er et sveitsisk produkt. Les gjerne mer om selve produktet på www.teosyal.no
Den har en ny og moderne sammensetning. Den er svært smidig, og kommer ut med svært gode resultat i tester.

Hvor lenge varer resultatet?

Fra 6-18 mnd. Det varierer ut i fra område som behandles og dybde på behandlingen. Varigheten på kollageneffekten og smidigheten varer ofte lenger enn den utfyllende effekten.


Hvordan blir resultatet rett etter behandling?

Du må regne med noe hevelse, rødme, ømhet og kløe. Ubehag eller reaksjoner er forbigående og forsvinner vanligvis etter noen få dager.

Pris?

Hvor mye det vil koste avhenger av omfanget. Se prislisten.Hva hyaluronsyre kan gjøre for deg

Teosyal tilbyr en rekke skreddersydde produkter som kan forbedre ditt utseende. Enten du ønsker å forynge huden, glatte ut rynker eller forbedre ansiktskonturer eller øke volum i lepper.

Er det registrert bivirkninger?

Enkelte vanlige injeksjonsrelaterte reaksjoner kan oppstå (hevelse, ømhet, rødme, smerte, kløe, misfarging og ømhet).

Reaksjonen går over av seg selv.

Andre typer reaksjoner kan oppstå, men er svært sjelden ( i mindre en 1 av 10 000 tilfeller)

Hvor lang tid tar behandlingen?

En behandling tar om lag 30 minutter.Trenger jeg bedøvelse?

Vanligvis ikke. Vi benytter en moderne injeksjonspenn. Denne pennen reduserer smerte, og foredeler produktet svært godt. Våre kunder opplever mindre smerte enn ved vanlig satte injeksjoner. Vi kan sette bedøvelse. Ved noen typer behandlinger anbefaler vi å smøre på en bedøvende krem før du kommer til klinikken. Vi benytter også avkjøling og lokal bedøvelse som smertelindring ved injeksjonene ved behov.Fuktighetsbehandling og reduksjon av små rynker

Teosyal har kommet med en unik fuktighetsbehandling som kalles Redensity I. Den anbefales gitt i en kur på 3 (4) behandlinger med 14-28 dagers intervall. En unik og fantastisk hudkur, hvor filleren blir sprøytet inn under huden og dermed reduserer små rynker. Dette er en del av programmet som gjør at kirurgi og ansiktsløft kan unngås og utsettes.

Vi har en injeksjonspistol som gjør at vi får plassert dråpene i akkurat riktig mengde og dybde rett under huden. Faren for blåmerker er også sterkt redusert når denne injeksjonspistolen benyttes. Dette har blitt en svært populær behandling, og vi ser gode resultat.

Behandlingen kan også etterfølges av peelinger og god ansiktsbehandling og maske.Kinnløft

Her løftes og tydeliggjøres kinnbenet ved å sette grovere type filler. Dette har også blitt en meget populær behandling den senere tiden.Teosyal Redensity

Behandlingen heter Teosyal Redensity 1. Denne behandlingen kan kvinner og menn i alle aldre ha nytte av. Siden Redensity 1 inneholder en kombinasjon av hyaluronsyre og mesoterapi, vil huden få den beste cocktailen på markedet. Huden får fuktighet, foryngelse og restaurering.

Fantastisk light behandling. Nå kan du glemme kirurgi!

Med Vital behandling eller som vi tilbyr Teosyal Redensity I, kan du oppnå svært gode resultater.

Ser huden din litt trøtt, gusten og sliten ut? Hvorfor ikke forsøke en behandling med Light facelift. Dette er en helt ny behandling. Designet for å gjenvinne hudens glød og en mellomting mellom tradisjonelle fillere og mesoterapi. Hensikten er å revitalisere hudens volum, fuktighet og farge.

Med flere småstikk vil huden få tilbake sin vitalitet. Redensity 1 inneholder aminosyrer, mineraler, vitamin og hyaluronsyre- det siste gir huden skikkelig fuktighet. For optimalt resultat anbefales 3 behandlinger med 3 ukers intervall selv om du kan se resultat etter første behandling.

Når huden aldres, mister den fastheten, og det betyr at vi får furer i ansiktet. Disse furene minsker hudens mulighet til å reflektere lyset, og fører til partier i ansiktet med mørke skygger, som under øyne og rundt nese og overmunn.

Teosyal Redensity 1 er designet for å gjøre noe med dette. Jobbe i områder i ansiktet for å tilføre ekstra fukt, glød og elastisitet. Samtidig minske rynker og fine linjer.

Behandling mot svette

Mennesker med overdreven svette opplever ofte dette som svært problematisk. Det å bli søkkvåt under ermene med en gang man har kledd seg til jobb, møte eller fest er naturlig nok sjenerende. Våre kunder er svært fornøyde og kommer igjen til ny behandling når problemet igjen melder seg.

Behandling av overdreven svette fra armhuler

Et medikament injiseres i svært små mengder og fungerer ved å blokkere nervesignalene som er medvirkende til at vi svetter. Effekten av behandlingen inntreffer etter 5-7 dager. Varigheten varierer noe. Det mest vanlige er 3-5 måneder. Enkelte pasienter som har gjentatte behandlinger, får gjerne lengre effekt, ofte opp til 7 måneder.

Dette er en av de det mest benyttede behandlinger for overdreven svetteproduksjon. Medikamentet injiseres flere steder i armhulene med en svært tynn nål, og man kan legge på bedøvende krem før om ønskelig. De fleste opplever det som lite smertefullt. Det er ingen smerte etter behandling.