Hårfjerning

Vi har spesialisert oss på fjerning av uønsket hårvekst, blant annet hormonell hårvekst hos kvinner. Mange opplever store utfordringer knyttet til sjenerende hårvekst i ansikt og på kropp. For best mulig resultat benytter vi både laser og elektrolyse der det er behov.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon vedr. hårfjerning.

Elektrolyse

Vi benytter elektrolyse til fjerning av hår som responderer dårlig med laser slik som hvite, grå og rødlige hår, Elektrolyse benyttes også på områder det ikke egner seg å behandle med laser, som over tatoveringer.

Behandling med Elektrolyse

Ved elektrolyse benyttes en fin nål som føres ned i hårkanalen, dette kalles nålepilasjon. Vi benytter Blend-metoden som frigjør både termisk varme og galvanisk strøm for best mulig effekt i hårsekken.

Etter behandling kan man oppleve noe varmefølelse og rødhet. Dette roer seg som regel i løpet av dagen.

Ved å kombinere både laser og elektrolyse oppnår vi meget gode resultat. Det varierer fra person til person og hvilket type området på kroppen som behandles antall behandlinger. Elektrolyse kan gjøres ukentlig eller så ofte man føler behov inntil hårveksten avtar.

Ta gjerne kontakt for gratis konsultasjon vedrørende hårfjerning.

Hårfjerning

Vi har spesialisert oss på hårfjerning med laser, blant annet hormonell hårvekst hos kvinner. Vi er opptatt av å ha lasere av høyeste kvalitet og bytter jevnlig ut maskinene for å holde oss oppdaterte på nyeste teknologi. I enkelte tilfeller kombinerer vi også laser og elektrolyse for å oppnå best mulig resultat.

Vi har flere års erfaring og flere lasere og IPL til permanent hårfjerning.

Laserhårfjerning

Ut i fra din hudtype og farge og tykkelse på hår velger vi hvilken type laser. Kulturelle normer i mange land i verden sier at synlige hår på utsatte steder på kroppen er både problematisk og lite attraktivt. Samtidig kan det være medisinske grunner til å fjerne hår permanent, da det vokser innover i hårsekken og gir betennelsestilstander. Senere forskning i hårfjerning sier at kvinner barberer seg 11540 ganger i løpet av livet, mens menn bruker mer enn 3000 timer på deres barberingsrutiner i løpet av livet. Det er derfor ikke rart at mange mennesker ønsker en mer langvarig behandling for sine uønskede hår. Vi har kunder med uønsket hårvekst i ansikt og i alle områder på kroppen.

Vi benytter Alexandrite-laser evt. i kombinasjon med ND-Yag laser og IPL til behandling av uønsket hårvekst. Alexandrite-laser til hårfjerning er sikker og den mest effektive laser på markedet. Det er en meget god behandling mot hår i ansikt, rygg, legger og lår, bikini og mage, bryst og skulder, og andre steder på kroppen. For de mørkeste hudtypene benytter vi Alexandrite-laser i kombinasjon med Nd-Yag-laser. Med denne metoden kan vi behandle alle hudtyper. For enkelte helt lyse hudtyper og lyse eller grå hår, kan elektrolyse være beste behandling. Vi vurderer hvilken behandling som er best for deg.

Konsultasjon

Vi vurderer dine hår og hvilken behandling som egner seg best for deg. I noen tilfeller vil vi gjøre et lite testfelt for å unngå uheldige hudreaksjoner. Ved behandling av mindre områder kan vi starte behandlingen umiddelbart.

Forberedelser til laser og IPL behandling:

Unngå soling, solarium, selvbruningskrem 4-6 uker før behandling. Pigmentet i huden vil redusere effekten av laserstrålene, og øker risiko for brannskade. Unngå soling de 2-4 første uker etter behandlingen. Høy solfaktor kan benyttes i tiden etter behandling.

Barber området som skal behandles 1-3 dager før behandling. Unngå napping, voksing eller bruk av epilator se siste 2 uker før behandling.

Unngå irrriterende kremer (kvise-,peeling-, slipoekremer med mer) de siste 2-3 dager før behandling.

Hvorfor ønsker vi ikke å behandle gravide me laser eller IPL?

Hårvekst er hormonbasert, og behandling vil være mindre effektivt. Det er ikke gjort forskning på eventuelle skader på fosteret. Vi vil derfor ikke behandle gravide.

Smertefrie hjemmebehandlinger for permanent hårreduksjon

For permanent fjerning av hår må hårfollikelen (hårroten) varmes til en spesiell temperatur. Ved lavere energi vil håret kunne påvirkes i kortere periode, men vil ikke gi permanente resultat.

Hvordan blir behandlingen utført?

Du blir bedt om å benytte laserbriller for å beskytte øyne under behandlingen. I noen tilfeller kjøles huden på forhånd. Vår Alexandrite-NdYag-laser har eget kjølesystem, og behandlingen kjennes ikke spesiell smertefull. En applikator føres over huden der håret skal fjernes. Avkjøling og eller aloevera gel benyttes etter behandling.


Er det smertefullt?

Det er ikke nødvendig med smertestillende. 

Vår laser har eget avkjølingssystem. Man vil kjenne litt under behandlingen, men de fleste synes det er fullt overkommelig. En viss rødhet og irritasjon i huden etter behandling kan forventes. Aloe vera gel og avkjøling kan virke lindrende.

Hvem egner seg for behandling?

Det ideelle er mørke hår på lys hud. Om du har mørekere hud, og du har lysere hår, kan resultatet bli dårligere. Kunder med mørkere hud kan behandles med Alexandrite-laser.

Hvem skal ikke ha laser-IPL behandling?

Om du bare har grå og helt hvite hår, egner behandlingen seg ikke. Disse hårtyper egner seg bedre for elektrolysebehandling.

Bivirkninger

Lett rødhet i huden kan vedvare i flere dager. Det er rapportert om sjeldnere tilfeller av hyperpigmentering (huden blir mørkere), hypopigmentering (huden blir lysere) og arrdannelse etter gjentatte hårfjerninger. Pigmentforandringene normaliserer seg vanligvis over tid. Blemmer og sår er meget sjeldne problem, men kan oppstå. Dette er ikke farlig.


Antall behandlinger og intervall?

Hår vokser i ulike faser. Kun aktivt hår kan ødelegges av laser/IPL. I tiden mellom hårene starter å vokse og faller av året etter, er det gjennom 3 stadier. Laser/IPL vil ødelegge hår i aktiv fase. Derfor trengs det flere behandlinger. Det bør være 5-7 uker mellom hver behandling. Antall behandlinger varierer også fra de ulike stedene på kropp og ansikt.


Hvorfor velge vår klinikk?

Vi holder til i lokaler på Olsrød Park i Tønsberg med gratis parkering rett utenfor. Du kan enkelt kjøre til senteret fra E18 og følge veien mot Åsgårdstrand uten å kjøre innom. Tønsberg sentrum. Det går også buss til Olrsrød fra Stavern-Larvik- Sandefjord i syd, og fra Horten i nord. Bussene stopper rett utenfor senteret. Vi har gjort mange behandlinger og har god erfaring. Vi er en medisinsk klinikk, med beste lasere på markedet. På vår klinikk blir du alltid møtt av helsepersonell som sykepleier eller lege.


*Resultatet på denne behandlingsformen kan variere fra person til person.