Hudoppstramming

Radiofrekvens tilbyr høyteknologisk radiofrekvens for generell oppstramming av løs hud. Radiofrekvens har den egenskap at det kontrollert varmer opp huden for og stimulerer fibroblastene som produserer kollagen og elastine fibre i huden. Du vil oppleve en klarere fastere hud etter kun 6-8 uker.

Hudoppstramming

Radiofrekvens, den mest benyttede metode til oppstamming av hud i USA

Radiofrekvens tilbyr høyteknologsik radiofrekvens for generell oppstamming av løs hud. Radiofrekvens har den egenskap at det kontrollet varmer opp huden for og stimulerer fibroblastene som produserer kollagen og elastine fibre i huden. Du vil oppleve en klarere fastere hud etter kun 6-8 uker. Dette gir en raskt og langsiktig oppstramming av vevet som vil vare opptil 24 månder.

Radiofrekvens regnes som gull standard innenfor oppstramming av hud uten kirurgi. Dette gir deg som kunde mulighet til å stramme opp ansikt og kropp, raskt og effektivt uten å avbryte daglige gjøremål. For å oppnå tilfredstillende resultat trengs det fra 6-16 behandlinger. Avhengig av hvilket område som ønskes behandlet. Ofte tilbyr vi denne behandlingen i kombinasjon med ultralyd fettsmelting og lasersmartlipo behandling. Vi benytter også radiofrekvens etter laser lipo behandling. Behandligen kan også kombineres med andre hudbehandlinger, som peeling og hudprogram.

Cellulitter- appelsinhud og strekkmerker.
Celluliter er en tilstand der underhudsfettet klumper seg, som medfører appelsinhud. Dette er ikke farlig, men kosmetisk ikke ønsket. Markedet tilbyr svært mange behandlinger mot cellulitter. Alt fra kremer, massasje og hudpleiebehandlinger. Vi får besøk av mange som har brukt mange penger på behandlinger som ikke har hjulpet. Vi lover ikke store resultat, men ser at flere av våre pasienter har fått redusert cellulitter ved laserlipo-smartlipo i kombinasjon med ultralyd og radiofrekvens og riktig trening.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende konsultasjon.