Behandling mot svette

Mennesker med overdreven svette opplever ofte dette som et svært problematisk. Det å bli søkkvåt under ermene med en gang man har kledd seg til jobb, møte eller fest er naturlig nok generende. Våre kunder er svært fornøyde behandlingen og kommer igjen til ny behandling når problemet igjen melder seg.

Behandling mot svette

Behandling av overdreven svette fra armhuler.

Mennesker med overdreven svette opplever ofte dette som et svært problematisk. Det å bli søkkvåt under ermene med en gang man har kledd seg til jobb, møte eller fest er naturlig nok generende. Våre kunder er svært fornøyde behandlingen og kommer igjen til ny behandling når problemet igjen melder seg.

Et medikament injiseres i svært små mengder, og fungerer ved å blokkerer nervesignalene som er medvirkendetil at vi svetter. Effekten av behandlingen inntreffer etter 5-7 dager. Varigheten varierer noe. Det mest vanlige er 3-5 måneder. Enkelte pasienter som har gjentatte behandlinger har gjerne mer langvarig effekt, ofte opp til 7 måneder.

Dette er en av de det mest benyttede behandlinger for overdreven svette produksjon. Behandlingen oppleves lite ubehagelig for de fleste. Medikamentet injiseres flere steder i armhulene med en svært tynn nål og man kan legge på bedøvende krem før om ønskelig. De fleste opplever det som lite smertefullt. Det er ingen smerte etter behandling.